De beste espressomachine en koffiebonen

Bekijk direct onze koffiebonen en espressomachines.

De meeste Nederlanders worden er ‘s ochtends mee wakker. Het is vaak het eerste waar ze aan denken, een heerlijk bakje koffie. Er zijn vele manieren om koffie te maken. Er zijn koffiezetapparaten met een filter, oploskoffie en dan espressomachines. Deze laatste optie is iets duurder, maar wel veel lekkerder! Bent u op zoek naar de beste espressomachine? Kijk dan gerust rond in ons assortiment. Wij voeren allerlei merken espressomachines en bijbehorende koffiebonen. Zo bent u verzekerd van het lekkerste bakje koffie, geheel naar uw smaak.

koffiebonen

Merken espressomachines

We hebben allerlei espressomachines in het assortiment. Bij ons heeft u ruime keuze. De machines die wij voeren zijn allemaal van absolute topkwaliteit! Het verschil zit hem in het aantal opties dat u heeft. Heeft u een bedrijf in de horeca? En zoekt u een zeer geschikte volautomaat voor uw zaak? Dan zijn onze NIVONA apparaten een erg goede keuze. Met onze Quick Mill en Ascasco kunt u een beduidend kopje koffie zetten. Zelf zijn we erg te spreken over apparaten met het ESE systeem. Dit staat voor ‘Easy Serving Espresso’. Hierdoor zijn kopjes koffie van constante kwaliteit een feit!

Het meest smaakvolle systeem

Vers. Dat doet ’t m. Reeds gemalen koffie loopt snel in kwaliteit terug, omdat koffie oxideert. Daarom zijn veel koffiebranders al jaren op zoek naar het perfecte ‘convenience’-systeem. Makkelijk hanteerbaar, zodat de kleinere cafés en restaurants, maar ook kantoren en huishoudens een perfecte espresso, lungo en cappuccino kunnen serveren.

Diverse convenience-systemen met capsules van aluminium, PET en andere plastics overspoelen inmiddels de markt. De meesten zijn niet uitwisselbaar en in verhouding kostbaar, omdat ze slechts 5,5 gram koffie bevatten. Daar is Jolly Caffè geen voorstander van. Wel van het ESE Systeem. Dit combineert de voordelen van de andere convenience systemen zonder de nadelen van al het plastic.

Dit systeem is ontwikkeld in de jaren ’70 en wordt inmiddels door meer dan 1800 Europese

koffiebranders verkocht. Het duurde tot 1998 toen Dante Belardinelli de oprichter van Jolly Caffè, overtuigd raakte van ESE. Hij liet een “batch” servings maken van zijn top-melange “Crema”. Zijn zoektocht naar koffie van constante kwaliteit was een feit. En voor iedereen bereikbaar. Van thuisgenieters tot grootverbruikers op kantoor. Ontdek daarom onze productenrange. La Piccola apparaten zijn zeer geschikte koffiezetapparaten voor wie een apparaat zoekt met een ESE systeem.

de beste espressomachine

Koffiebonen

Naast espressomachines hebben we de lekkerste koffiebonen in huis. Onze Jolly Caffé koffiebonen zijn erg gewild, en zeker niet zonder reden! Jolly Caffè geldt als een van de beste producenten van espresso. Dit heeft zijn oorsprong enerzijds in een zeer zorgvuldige keuze uit 12 verschillende, zeer hoogwaardige arabica-soorten. Anderzijds past

Jolly Caffè ook een bijzondere brandmethode toe, waarbij de verschillende soorten bonen elk apart worden geroosterd voordat zij tot een melange worden samengevoegd. Deze methode levert per soort de optimale branding, wat volgens Jolly van doorslaggevend belang is voor de goede kwaliteit van deze koffie. Daarbij komt dat Jolly alleen koffie inkoopt die met de hand geplukt wordt en vervolgens elektronisch gesorteerd.

Het gerenommeerde Italiaanse vaktijdschrift l’Assaggiatore heeft Jolly bij een vergelijking van kwaliteitskoffie op de eerste plaats gezet. Daarbij kreeg Jolly ook het Certificaat “Espresso Italiano” uitgereikt. In het Duitse gourmet-blad “Der Feinschmecker” waren de espresso-servings van Jolly als winnaar uit de bus gekomen en onlangs deed het blad “Gute Rat” hetzelfde.

In 2017 hebben wij het prachtige Jolly Caffé bezocht, daarover vindt u hier meer informatie.

Advies

Naast een groot assortiment hebben we ook veel kennis in huis over de producten die wij voeren. Wilt u graag advies over de koffie of espressomachine die het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch staan we u graag te woord!